Tietotili Consulting Oy

KHT Urpo Salo, toinen yhtiön perustajista

Kokenut auktorisoitu tilitoimisto

Sähköistä taloushallintoa 32 vuoden kokemuksella

Tietotili on sähköisen taloushallinnon edelläkävijä, auktorisoitu tilitoimisto. Aloitimme toimintamme 2.4.1986 eli pian 32 vuotta sitten. Olemme toimintamme alusta lähtien olleet sähköisen taloushallinnon, automaation ja digitalisaation edelläkävijöitä.

Palvelemme pieniä ja keskisuuria, suomalaisia ja kansainvälisiä asiakkaitamme Vantaan Kaivokselan toimistostamme käsin. Pyrimme automatisoimaan taloushallinnon rutiinitehtävistä niin paljon kuin mahdollista. Perusrutiinit on sujuvinta hoitaa automaattisesti, sähköisillä järjestelmillä. Meidän moderni, tehokas järjestelmämme on TietotiliOnline.

Mikään yritys ei voi menestyä ilman osaavien ihmisten työpanosta. Me tarjoamme ammattitaitoiset, kokeneet asiantuntijamme käyttöösi. Perusrutiinien jälkeen tarvitaan osaamista ja ymmärrystä tulkita yrityksen tilannetta oikein. Ymmärrys nykytilasta on edellytys menestyksen luomiseen tulevaisuudessa.

Toimistossamme työskentelee noin 40 talouden ammattilaista.

Yrityksemme on varmaankin Suomen kansainvälisin tilitoimisto. Olemme kuuluneet kansainväliseen HLB – nimiseen ketjuun yli 20 vuoden ajan. Ketjullamme on edustus noin 150 maassa ympäri maailmaa. Hoidamme merkittävän määrän kansainvälisiä toimeksiantoja.