acFakta Oy

Tulevaisuuden automatisoitu tapahtumakäsittely

Rakennamme tulevaisuuden automaattista tapahtumakäsittelyä

Taloushallinto siirtyy manuaalityöstä automaattisiin prosesseihin. Robotiikka korvaa kirjanpitäjän ja tapahtumakäsittely on yhä pidemmälle automatisoitu. Me näemme kehityksen vain voimistuvan ja siksi kehitämme tulevaisuuden taloushallintojärjestelmää, jossa kirjanpitäjää tarvitaan entistä vähemmän.

acFakta Oy operoi sähköistä taloushallintojärjestelmää nimeltään TietotiliOnline. Järjestelmää käytetään internetin yli ja sen kautta pieni ja keskisuuri yritys voi hoitaa kaikki tärkeimmät taloushallinnon tehtävät. Järjestelmän kautta voi hoitaa laskutuksen, ostolaskujen käsittelyn, pääkirjanpidon, maksatukset, reskontrat ja raportoinnin. Monet toiminnot ovat automaattisia, mutta kirjanpitäjää tarvitaan edelleen kriittisiin tehtäviin ja kuukauden katkon ja kausiveroilmoitusten tekemiseen. Edelleen tilinpäätökset laatii kirjanpitäjä.

Uudessa järjestelmässämme, jota rakennamme parhaillaan, on suuri osa tapahtumakäsittelystä automatisoitu. Kirjanpitäjää tai tilintarkastajaa tarvitaan tiettyjen tapahtumien tarkastamiseen ja tavoitteiden määrittelyyn. Järjestelmä hoitaa muut tehtävät automaattisesti tai lähes automaattisesti.

Yrityksemme on start-up hanke, jonka uuden järjestelmän kehitystyö aloitettiin vuonna 2015. Nyt teemme työtä ahkreasti ja pyrimme saamaan automaattitiliöintimme valmiiksi niin pian kuin mahdollista. Aika-arvioita emme vielä halua antaa.